Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Recycling zonnepanelen

Recycling zonnepanelen

Aan ieder product komt op een gegeven ogenblik een einde, ook bij zonnepanelen is dit het geval. Door natuurlijke veroudering of door schade tijdens installatie of gebruik, kan een zonnepaneel zijn nuttige functie... verliezen. 

 

De kosten en opbrengst van zonnepanelen

Wanneer je over de aankoop van zonnepanelen nadenkt, doe je dit niet alleen omdat ze duurzaam zijn en je er groene energie mee opwekt. Meestal is het ook belangrijk dat je je energierekening er mee omlaag brengt. Daarom geven we een kijkje in de kosten én de opbrengsten van een zonnepanelen-systeem.

 

 

Involar micro-omvormers de oplossing voor kleine installaties

De Involar MAC 250 micro omvormer is de ideale oplossing voor kleine zonnestroom systemen of voor systemen waarbij een deel van de zonnepanelen zich gedurende de dag deels in de schaduw bevindt. Doordat elk paneel zijn eigen micro omvormer heeft, heeft schaduwval op een bepaald paneel geen invloed op de opbrengst van de andere zonnepanelen!

 

Tesla's gigafabriek moet accuprijs verlagen

Tesla, de fabrikant van elektrisch aangedreven luxeauto’s, heeft plannen openbaar gemaakt waaruit blijkt dat een megafabriek voor lithium-ion accu’s op poten wordt gezet. Dit moet de prijs van dergelijke accu’s drastisch gaan verlagen. De fabrikant heeft ambitieuze doelen gesteld.

5 Artikel(en)

per pagina