Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Over ons

Installatie bij een particulier - WestlandSolar.nlWestlandsolar.nl is gespecialiseerd in complete systemen voor de opwekking van duurzame energie. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk leveren wij o.a. hoogwaardige zonnestroom systemen in Nederland en Belgie. Bovendien is Westlandsolar.nl ook groothandelaar van zonnepanelen, stroomomvormers, bevestigingsmateriaal en toebehoren.

Westlandsolar.nl is een onderdeel van Tonca Trading B.V. Vanuit Tonca Trading hebben wij sinds 2008 ervaring met de online verkoop middels Aluminiumshop.nl. Vanuit Aluminiumshop.nl verkopen wij aluminium profielen en platen. Ook hebben wij sinds 2003 ervaring in het vervaardigen, leveren en monteren van aluminium gevelelementen. Deze kennis passen wij ook toe binnen Westlandsolar.nl voor onze zonnestroom montagesystemen.

Westlandsolar.nl kan zowel voor de particulier als de zakelijke klant een zonnestroom systeem op maat leveren. Hierbij kunnen onze klanten kiezen tussen een doe-het-zelf pakket met duidelijke instructies of een kant-en-klaar opgeleverd systeem.

Onze (doe-het-zelf) pakketten kunnen met de minste technische kennis worden opgesteld en aangesloten. Wij leveren het aantal zonnepanelen naar wens en kiezen de best passende omvormer (ook indien gewenst rekening houdend met een eventuele uitbreiding in de toekomst). Bij het doe-het-zelf pakket leveren wij uiteraard ook alle benodigde montagematerialen. Binnenkort vindt u onze doe-het-zelf pakketen op onze website. In de tussentijd kunt u altijd contact met ons opnemen indien u meer informatie wenst.

Indien u uw zonnestroom systeem niet zelf wenst te plaatsen, kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen. Hiervoor werkt Westlandsolar.nl samen met installateurs die volledig op de hoogte zijn van alles wat komt kijken bij zonnestroom systemen. Ook eventuele afwijkingen of bijzondere wensen, bijvoorbeeld een bijzonder gevormd dak, zijn voor hen geen probleem. De kosten van de plaatsing van een zonnestroom systeem zijn afhankelijk van de situatie, maar een indicatie kunnen wij u hier geven.

Ook indien u zelf een installateur bent, bent u bij Westlandsolar.nl aan het goede adres. Indien u gebruik wilt maken van onze panelen, omvormers en montagemateriaal, kan Westlandsolar.nl u tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden leveren. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mocht u verder vragen hebben of informatie willen hebben, dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.