Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Industrie

Industriele sector - WestlandSolar.nl

Bedrijven met een grote stroombehoefte en die beschikken over een groot dakoppervlak, kunnen met het plaatsen van zonnepanelen een zeer rendabele investering doen.

Industriële bedrijven hebben vaak een grote stroombehoefte. Meestal gaat dit samen met een relatief groot bedrijfspand en dus een groot dakoppervlak. Er is dus vaak ook ruimte om een (groot) gedeelte van de stroombehoefte op te wekken op het dak middels zonnepanelen. Het gebeurt dus ook steeds vaker dat industriële bedrijven er voor kiezen om een gedeelte van hun energiebehoefte op te wekken middels zonnestroom.

Door de grootte van de daken kunnen dergelijke bedrijven vaak een nog gunstigere prijs per Watt/piek krijgen dan bijvoorbeeld particulieren en kleine bedrijven hebben. Immers, zoals vaak het geval is: hoe meer men van iets aanschaft, hoe lager de prijs per eenheid wordt. Zo werkt het ook bij zonnepanelen. Het aanschaffen van 100 zonnepanelen maakt de prijs per zonnepaneel lager dan wanneer u er 10 aanschaft. Dit geldt uiteraard ook voor het montagemateriaal en zelfs voor de omvormer (omvormers met een groot vermogen zijn per Watt goedkoper dan een omvormer met een klein vermmogen).

Naast de voordelen die een industriëel bedrijf kan hebben bij de inkoop, profiteren zij uiteraard net als andere bedrijven van zaken als de Investering Aftrek (IA), de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), de Energie Investering Aftrek (EIA) en eventuele lokale mogelijkheden. Hierdoor is een investering in zonnestroom vaak binnen 10 jaar terug te verdienen.

 

Ervaring binnen de industrie.

WestlandSolar.nl heeft ervaring met grote zonnestroom projecten. Naast advies over de zonenstroominstallatie zelf, kunnen wij door onze ruime ervaring in constructiewerk ook advies geven over de montage. Doordat wij bekend zijn met zonnestroom en met de constructies van bedrijfsruimtes, kunnen wij een totaal oplossing bieden waarbij u als opdrachtgever er zeker van kunt zijn dat u een goede investering doet.

Neem contact met ons op om te kijken hoe rendabel een investering in zonnepanelen kan zijn!

 

In het kort:

Bedrijven in de industriële sector hebben vaak een grote stroombehoefte, maar doordat er vaak ook een grote bedrijfsruimte of ruimte beschikbaar is, is het geen probleem om (een deel van) de stroombehoefte af te dekken met behulp van zonnestroom. WestlandSolar.nl kan u een zonnestroomoplossing bieden die voldoet aan uw wensen. Indien u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.