Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Installateurs

Installateurs - WestlandSolar.nlAls installateur zoeku u een betrouwbare partner met een goed netwerk, aantrekkelijke prijzen en goede ondersteuning. WestlandSolar.nl kan u dit bieden:

- korting op de prijzen op onze website

- een netwerk voor offerteaanvragen

- ondersteuning gedurende het hele traject

WestlandSolar.nl biedt installateurs een zeer aantrekkelijke korting op de prijzen op onze website. Wij bieden zowel korting op enkele produkten, als korting op grote bestellingen en bij een zeer groot project zijn wij bereid om aparte prijsafspraken te maken. U profiteert hiermee van de grotere inkoop van WestlandSolar.nl en indien u een groot project weet te scoren, kunt u zowel aan de verkoopkant als aan de inkoopkant een mooie prijs maken. WestlandSolar.nl heeft een groot netwerk waaruit dagelijks offerteaanvragen komen. Al naar gelang het type aanvraag en de wensen van onze installateurs, spelen wij deze aanvragen vaak door. U als installateur kunt deze offerteaanvraag dan geheel onder eigen naam aanbieden, wanneer u ue materialen bij WestlandSolar.nl inkoopt. Uiteraard tegen de afgesproken prijzen met de aangeboden korting.

Mocht u als installateur een aanvraag binnen krijgen die u niet kunt opvolgen en u speelt deze naar WestlandSolar.nl, dan kunt u er natuurlijk ook vanuit gaan dat dat een win-win situatie oplevert. WestlandSolar.nl gaat er vanuit dat alle partijen, u als installateur, WestlandSolar.nl als leverancier en uw klant beter moet worden van de samenwerking. Alleen als alle partijen beter worden van een project, zullen wij een langdurige samenwerking kunnen aan gaan.

WestlandSolar.nl biedt installateurs ook alle ondersteuning die nodig is. Van de offerte, tot de uitvoering, tot de oplevering: u kunt bij ons terecht voor vragen en advies. Hiernaast biedt WestlandSolar.nl ook praktische ondersteuning: u heeft voor een project tijdelijk extra "handjes" nodig? U kunt via WestlandSolar.nl mensen inhuren met ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen.  Zo kunt u projecten aannemen die u normaal gesproken had moeten laten schieten. Ook heeft WestlandSolar.nl een werkplaats waarin wij constructies kunnen maken die de installatie van zonnepanelen op vreemd gevormde daken mogelijk maakt en hebben wij een hoogwerker die u kunt huren voor uw projecten.

WestlandSolar.nl probeert altijd de beste prijs/kwaliteit te leveren. Wij stemmen onze produktcatalogus hier op af. Wij zitten daardoor niet vast aan een produkt of een merk, maar wij zullen ook niet bij elk project een ander merk zonnepaneel of omvormer leveren. Zolang de prijs/kwaliteit van een merk klopt, zullen wij dit produkt blijven voeren. Dit biedt u stabiliteit en toch altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding.

 

In het kort:

WestlandSolar.nl levert zowel aan eindgebruikers als aan installateurs. U als installateur krijgt een aantrekkelijke korting, een netwerk voor offerteaanvragen en ondersteuning gedurende het hele project. WestlandSolar.nl gelooft er in dat alle partijen voordeel moet hebben van een project: de klant, u als installateur en WestlandSolar.nl. Indien u dit met ons eens bent, is WestlandSolar.nl de aangewezen partij om zaken mee te doen. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken.