Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Non-Profit

Non-Profit sector - WestlandSolar.nlBinnen de non-profit sector zijn ook vaak organisaties te vinden met een grote behoefte aan stroom. Denk hierbij aan Vereningen van Eigenaren (VVE's), verzorgingshuizen en scholen. Middels het plaatsen van zonnepanelen kunnen zij vaak een groot gedeelte van hun stroombehoefte dekken en een zeer rendabele investering doen.

Door de stroombehoefte en daardoor vaak relatief grote projecten kunnen dergelijke organisaties vaak een nog gunstigere prijs per Watt/piek krijgen dan kleinere organisaties of particulieren. Immers, zoals vaak het geval is: hoe meer men van iets aanschaft, hoe lager de prijs per eenheid wordt. Zo werkt het ook bij zonnepanelen. Het aanschaffen van 100 zonnepanelen maakt de prijs per zonnepaneel lager dan wanneer u er 10 aanschaft. Dit geldt uiteraard ook voor het montagemateriaal en zelfs voor de omvormer (omvormers met een groot vermogen zijn per Watt goedkoper dan een omvormer met een klein vermmogen).

Naast het voordeel van laagere energiekosten, is er uiteraard ook het voordeel van een lagere CO2 voetafdruk en minder zware impact op het milieu dan wanneer u voor traditionele energieopwekking kiest. Met name binnen de non-profit sector is dit iets wat een steeds grotere reden vormt om voor zonnestroom te kiezen. Waar de ene sector meer de nadruk op een voordeel als lagere energiekosten legt, zal een andere sector de nadruk op het milieu leggen. Gelukkig hoeft u bij zonnepanelen niet te kiezen: u krijgt beide voordelen.

 

Ervaring binnen de non-profit sector

WestlandSolar.nl heeft reeds voor verschillende VVE's, scholen en binnen de gezondheidszorg gewerkt. Wij hebben dan ook de ervaring binnen de non-profit sector om voor u een offerte te maken naar uw wensen. En uiteraard kunnen wij door onze ruime ervaring binnen elke sector, op elk type dak en binnen alle omstandigheden uw project naar geheel naar wens opleveren.

 

In het kort:

Binnen de non-profit heeft WestlandSolar.nl ruime ervaring door het werken voor scholen, VVE's en verzorgingshuizen. Of u nu zonnepanelen overweegt vanwege de lagere energiekosten of vanwege de bijdrage aan het milieu: u krijgt beiden. Zonnepanelen zijn zowel vanuit financieel oogpunt als vanuit milieu oogpunt een zeer goede investering. Indien u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.