Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Particulieren

Particuliere sector - WestlandSolar.nlWestlandSolar.nl heeft een ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen voor particulieren. Zoals bedrijven vaak eigen wensen hebben en de nadruk op bepaalde zaken leggen, hebben particulieren weer andere wensen en wordt de nadruk vaak op andere dingen gelegd. WestlandSolar.nl weet dit en houdt hier rekening mee. Zo zijn voor particulieren zaken als levertijd, de doorlooptijd en de esthetiek vaak belangrijk.

WestlandSolar.nl houdt hier rekening mee door vrijwel al onze produkten op voorraad te houden. Hierdoor kunnen wij in vrijwel alle gevallen binnen enkele dagen leveren, waar onze concurrenten vaak een levertijd van 6 tot 8 weken hanteren. Als u zelf uw zonnepanelen gaat installeren, kunt u dus snel aan de slag. Indien wij uw zonnepanelen moeten monteren, kunnen wij dit vaak al binnen twee weken doen, afhankelijk van de planning die wij samen overeen zullen komen.

WestlandSolar.nl heeft installateurs die zeer nauwkeurig en snel werken. Het installeren van uw zonnepanelen zal dus nooit langer duren dan nodig en is meestal binnen een dag geregeld. Uiteraard bespreken wij dit vooraf en houden wij rekening met uw wensen.

Waar het uiterlijk voor de meeste bedrijven minder belangrijk is, is dit voor de meeste particulieren juist belangrijk. Zonnepanelen op een dak worden door velen nog steeds als lelijk ervaren. Dit komt vaak door een ondoordachte plaatsing van de panelen of door de standaard blauwe kleur. WestlandSolar.nl zal de panelen esthetisch verantwoord plaatsen na overleg met u en levert naast blauwer panelen ook zwarte panelen. De zwarte panelen worden door velen gezien als een stuk prettiger voor het oog.

 

Subsidie

Regelmatig wordt er door de overheid of door genmeenten subsidie beschikbaar gesteld voor zonnepanelen of andere duurzame verbeteringen aan uw huis. De beschikbaarheid is vaak afhankelijk van het moment of van de gemeente waar u woont. Een dergelijke subsidie is altijd prettig om te ontvangen en u wij raden u dan ook zeker aan de mogelijkheden te onderzoeken in uw gemeente, maar vergeet u vooral niet: wel of geen subsidie, zonnepanelen blijven een goede investering. Met een subsidie kunt u uw terugverdientijd verminderen, maar ook zonder subsidie klopt het rekensommetje. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

 

Samengevat:

WestlandSolar.nl is een specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren en monteren voor zowel particulieren als bedrijven door geheel Nederland. Een groot aantal opdrachtgevers is tevreden met onze prijzen, onze montage en onze werkwijze. Voor een onafhankelijke mening over ons bedrijf, onze produkten en onze werkwijze, kunt u googelen of kijken op verschillende fora, zoals tweakers.net. Indien u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.