Facebook
Powered by Magento extensions
Twitter
Powered by Magento extensions
YouTube
Powered by Magento extensions
Google Plus
Powered by Magento extensions

Mini Solar Set

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 359,50 Incl. BTW: € 435,00

Snel Overzicht

Wilt u een extra zonnepaneel plaatsen? Of wilt u eens proberen of zonnestroom iets voor u is? WestlandSolar.nl heeft daarvoor de Mini Solar Set ontwikkeld.

Bestanden

Mini Zonnepanelen Set

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • Mini Zonnepanelen Set
  • Mini Zonnepanelen Set
  • Mini Zonnepanelen Set
  • Mini Zonnepanelen Set

* Vereiste velden

Excl. BTW: € 359,50 Incl. BTW: € 435,00

Details

Wilt u een extra zonnepaneel plaatsen? Of wilt u eens proberen of zonnestroom iets voor u is? WestlandSolar.nl heeft daarvoor de Mini Solar Set ontwikkeld. De Mini Solar Set bestaat uit een enkel zonnepaneel, een micro-omvormer, montagemateriaal en bekabeling. De montage van de Mini Solar Set wijst zich vanzelf en u heeft voldoende aan twee sleutels '10'. Voor ballast kunt u standaard stoeptegels gebruiken. De Mini Solar Set kunt u op elke platte ondergrond plaatsen (plat dak van uw woning, van uw schuur of op uw bedrijfspand).

Indien u later extra zonnepanelen wilt plaatsen, dan kunt u een uitbreidingssets bestellen. U kunt uw zonnestroom installatie zo makkelijk uitbreiden. Uitbreiden doet u door de micro-omvormers op elkaar aan te sluiten (door te lussen, oftewel in serie te schakelen). Uiteindelijk houdt u altijd slechts 1 elektriciteitssnoer over dat u in uw stopcontact stopt. Uitbreiding is mogelijk tot in totaal 15 zonnepanelen in een enkele serie. Uiteraard is het altijd mogelijk om meer series te plaatsen.

De Mini Solar Uitbreidingsset bestaat uit:

  • DMEGC 250 Wp zonnepaneel
  • Involar Micro omvormer
  • 2 Platdak eindbeugels

De uitbreidingsset is gelijk aan de basisset, alleen heeft deze geen Involar aansluitkabel. Deze is niet nodig, aangezien de micro-omvormer voorzien is van een kabel om aan te sluiten op de eerste micro-omvormer.

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.